TomTix.ro TomTix.ro

Saturday, 29 October 2016, 22:30

București, România

The event was suspended.

Ziua Necunoștinței este un concert/one-man show cu actorul Alex Ștefănescu și chitara lui acustică. Acesta propune o călătorie muzicală pe străzile sufletului uman-urban, în ritmuri de pop, rock, reggae, hip hop și multe altele, în încercarea de a găsi răspunsuri la întrebări profunde precum: “Voi reuși să-mi împlinesc visurile?”, “Ce este dragostea și de ce am nevoie de ea?”, “Oare de ce își pozează oamenii mâncarea?”.
“Străinul pe lângă care treci are de multe ori aceleași gânduri ca și tine. Deși viața lui e foarte diferită, experiențele fundamentale sunt aproape mereu similare. Micile lucruri profund umane pe care le trăim cu toții ar trebui conștientizate căci ele ne apropie, ne fac să reflectăm, să râdem și să simțim că facem parte din ceva mai mare decât noi. Ziua Necunoștinței asta își propune să facă, fiind în același timp echivalentul a câteva sute de abdomene convertite în hohote de râs.” – Alex Ștefănescu

Sâmbătă seară, cititorii devin spectatori!

Sâmbătă. UNTEATRU, un Carusel.

Ce se întâmplă când combini #unteatru cu #olibrărie? Obții un amestec nemaiîncercat de povești. Unele stau pe rafturi, altele se desfășoară în fața ochilor tăi. În serile de sâmbătă care urmează, #Carusel se transformă în sală de spectacol. Punem în scenă împreună cu UNTEATRU șapte piese/concerte la care poți asista de la balcon, de printre cărți sau de pe podea.

Te provocăm să îți găsești locul în #Carusel și să te transformi din cititor în spectator și înapoi. Să călătorești prin drame, comedii și one-man shows care te fac să plângi, să râzi și să aplauzi. Să fii printre puținii care pot spune “am văzut cea mai frumoasă piesă de teatru într-o librărie.”

 

Citeşte mai mult »

Location

Carturesti Carusel

str Lipscani nr 55, București, România

Organizer

Teatrul Unteatru

http://unteatru.ro

unteatru@gmail.com