TomTix.ro TomTix.ro

Wednesday, 28 February 2024, 17:30

București, România

Evenimentul s-a încheiat.

Doare. Se umflă. Se înroșește. Ustură. Uneori sângerează. 
Așa (ne) comunică subtil corpul nostru că ceva nu este în regulă cu el. 
Nu prin cuvinte, nici prin gesturi!
Ci prin simptome! 
De la interior, la exterior. De la simplu, la intens. De la ușor, la grav. 

Iar noi trebuie doar să conștientizăm când și ce nu este în regulă. Să cerem ajutor! Să învățăm să spunem NU când nu mai putem! Să ne îngrijim! Să ne respectăm! Să ne răsfățăm!  Să fim conștiente că  doar grija de sine - de corpul, mintea și emoțiile noastre – ne poate fi aliat puternic în sprijinul sănătății. 

Ce (ne) spune corpul când (ne) vorbește este un spectacol al discursului medical pe teme din sfera sănătății feminine. Este un manifest pentru grija de sine, o seară cu un mesaj special și puternic: ”Prevenția poate schimba orice poveste”!

4 specialiști de poveste vor urca pe scena Teatrului Metropolis și vor ”pleda” pentru conștientizare, informare avizată și respect pentru prevenție! Cu emoție, determinare, empatie și puțin umor! Dar și cu intenția sinceră de a ne fi bine nouă și copiilor noștri. 

Ne vor fi alături:

Dr. Ruxandra PLEȘEA, medic nutriționist
Dr. Roxana BOHÎLȚEA, medic ginecolog
Dr. Iulia ROȘU, medic dermatolog
Petronela ROTAR, psihoterapeut

Și

Un invitat surpriză!


Seara va fi completată de un moment artistic deosebit!

Vă așteptăm să socializăm, să ne informăm, să ne relaxăm și, cel mai important, să conștientizăm puterea informației și a comunității din care facem parte! Și să spunem cu voce tare Mă Iubesc (de) Azi!

Citeşte mai mult »