TomTix.ro TomTix.ro

Evenimente

 • 17
  May
  Techstars Startup Weekend Bucharest

  Friday, 17 May, 17.00

  Universitatea Romano-Americana, Bulevardul Expoziției 1B , București, România

  Startup Weekend brings together those interested in startups with co-founders, mentors and experts. Participants put all their energy into their projects to find out after 54 hours whether the business idea has a chance on the market. The event is open to everyone – regardless of whether they have their own idea or not. Get inspired, develop new skills, and network with creative minds!


  Organizat de Startup Weekend Bucharest

 • 18
  May
  Noul trend hormonal al copilăriei

  Saturday, 18 May, 10.00

  Sheraton Hotel, Calea Dorobanți 5-7, București, România

  Copiii au propriul ritm de creștere, au gene unice și stil alimentar diferit. Există, însă, factori care impactează asupra etapelor de dezvoltare, mulți dintre ei afectând sănătatea fizică și emoțională a celor mici. Despre acești factori vom vorbi la Conferința ”Pediatrie pentru părinți”, ediția a patra, care are ca temă ”Noul trend hormonal al copilăriei”.


  Organizat de Asociația "Din grijă pentru copii"

 • 19
  May
  Cină cu Delict: The Great Gatsby REȘIȚA

  Sunday, 19 May, 19.30

  , , Reșița, România

  În data de 19 Mai 2024, suntem încântați să vă invităm la o experiență extraordinară: Cina cu Delict - The Great Gatsby. Pregătiți-vă să fiți transportați înapoi în "Luna de Aur" a anilor 1920, în mijlocul unei povești pline de mister și suspans, inspirată de celebrul roman "Marele Gatsby" al lui F. Scott Fitzgerald.


  Organizat de Sales Masters Romania

 • 20
  May
  Amalia respiră adânc

  Monday, 20 May, 20.00

  Teatrul Țăndărică - Sala Studio, Eremia Grigorescu 24, București, România

  Amalia respiră adânc
 de Alina Nelega 
Regia: Mariana Cămărășan
 Scenografia: Alexandra Penciuc
 Cu: Cristina Casian Destinul României, din anii 60 până în 2000, ne este spus prin povestea unei femei ce-şi trăieşte viaţa în acesta perioadă. În ipostazele de adolescentă pionieră, mamă, bătrână cunoaşte un traseu trist, pe care însă îl străbate plină de candoare, seninătate şi curaj.
Pentru acest rol, Cristina Casian a fost distinsă cu Premiul UNITER pentru Debut în 2008. Durata: 75 de minute * Reprezentația este prezentată în cadrul programului Viața merită totul! Acum, când mă întorc în teatru, vă invit la teatru, va invit la unteatru. Acasă. VIAȚA MERITĂ TOTUL! 4-5-6 martie 2020 – unteatru CINCI ORE CU MARIO O CAMERĂ DOAR A TA AMALIA RESPIRĂ ADÂNC trei monoloage – trei femei – trei mari iubiri trei spectacole născute din fărâmele tainice care ne alcătuiesc trei declarații de iubire, alături de trei mari prietene ale sufletului meu eveniment dedicat memoriei mamei mele, anilor de bucurie petrecuți împreună, anilor de dor ce urmează, darului ei de dragoste, nădejde și credință Teatrul meu este iubirea mea - ca o taină, e darul meu primit - darul meu dăruit. Fărâma din mine, din fiecare din noi, nevăzută și nemărginită, fărâma ce se cerne, ce se așază și a rodit, fărâma ce face teatrul să prindă viață, vine de foarte departe - de foarte aproape, din inimă. Teatrul inimii mele poartă acum numele A-MAMA – care înseamnă IUBIRE. Mulțumesc Cristina, Florina, Adina. Mulțumesc surorilor mele, familiei mele. Mulțumesc unteatru. Mulțumesc tuturor celor care, cu iubire, au primit-o pe mama în mijlocul lor la repetiții, spectacole, festivaluri, la cursuri și la întâlniri. Mulțumesc tuturor celor care au primit-o pe mama – cea curată cu inima – în casele lor, inimile lor. Mulțumesc, mama! Sufletul tău să-l primească Bunul Dumnezeu și să-l așeze unde drepții se odihnesc. Să-ți fie zborul lin, în lumină, Dobrița, acum, la 40 de zile de când ți-ai deschis aripile. Mariana Cămărășan După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul). Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 21
  May
  Proof

  Tuesday, 21 May, 20.00

  Teatrul Țăndărică - Sala mare, Eremia Grigorescu 24, București, România

  „N-am vrut să vorbim despre matematică, deși textul face asta pe alocuri. Noi am urmărit patru personaje care ne-au împins spre căutări mai adânci decât ne-am fi imaginat. Cu relațiile lor bogate, cu neîmplinirile lor și cu iubirea lor cu tot. Probabil e despre iubire și nu despre altceva. Noi asta am găsit în întâlnirea asta. Iubire.” - Andrei și Andreea Grosu


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 22
  May
  Eine kleine Nachtmusik

  Wednesday, 22 May, 20.00

  Teatrul Țăndărică - Sala mare, Eremia Grigorescu 24, București, România

  Teatru Coregrafic Un spectacol de Gigi Căciuleanu Muzica: W.A. Mozart Cu Lari Giorgescu One-man-show Texte: Gigi Căciuleanu şi un fragment de scenariu original de Comedia Dell’Arte aparţinând lui W.A. Mozart Scenografia: Vladimir Turturica Light Design: Dragoș Mărgineanu O coproducţie: UNTEATRU, ARTPRODUCTION FOUNDATION & GIGI CĂCIULEANU ROMANIA DANCE COMPANY. Proiect co-finanțat de AFCN “…Mozart pe drum de seară… EINE KLEINE NACHTMUSIK este o metaforă a “singurătăţii creatorului de cursă lungă”. Cea a unui solitar Om–Artist, Artist–Om, fără vârstă, Veşnic-Copil, dar în acelaşi timp, şi dintotdeauna: Bătrân-Filozof-Înţelept, Jongleur şi Alchimist… Aici şi Nicăieri, Acuma şi Oricând… Între James Dean şi Pitagora, personajul piesei ”Eine kleine Nachtmusik” nu e (numai) Mozart, Amadeus, sau Wolfgang… E o metaforă.” Gigi Căciuleanu După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul). Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 24
  May
  Cină cu Delict: The Zodiakiller | Timișoara

  Friday, 24 May, 19.30

  , , Timișoara, România

  Este timpul să faceți cunoștință cu umbra care vă urmărește. Sunt Zodiakul, stăpânul întunericului care vă înconjoară. Vă scriu această scrisoare pentru a vă aduce la cunoștință că vă aflați în pericol iminent.   În curând, voi face o mișcare care va trezi orașul din letargia sa obișnuită. Veți simți frica cum vă pătrunde fiecare por al ființei voastre. Nu veți mai putea dormi liniștiți, știind că umbra mea se poate strecura în orice colț întunecat.   Ascultați cu atenție, pentru că timpul vostru se scurge. Veți simți prezența mea sinistră în fiecare suflare de vânt și veți ști că sunteți sub amenințarea mea permanentă.   Cu sfidare și dispreț, Zodiak


  Organizat de Sales Masters Romania

 • 25
  May
  Cină cu Delict: Exorcistul - Blestemul lui Dante | ARAD

  Saturday, 25 May, 19.30

  , , Arad, România

  Evadează din cotidian printr-o modalitate inedită și intră în călătoria plină de mister și fantezie chiar în mijlocul orașului! Cortina se va ridica și zeci de personaje pline de mister și sete de răzbunare se vor revărsa preț de câteva ceasuri într-un scenariu inedit!  


  Organizat de Sales Masters Romania

 • 28
  May
  Domnișoara Iulia

  Tuesday, 28 May, 20.00

  Teatrul Țăndărică - Sala mare, Eremia Grigorescu 24, București, România

  Pentru noi, în momentul acesta al vieții, Domnișoara Iulia e un text cu raze X care ajung până la oase. E despre cum se descompun oamenii în nopțile nedormite și despre mersul pe sfoară fără plasă de siguranță. Ne fascinează cel mai crud și mai devorator Strindberg. E un studiu care te trage adânc sub apă până când simți că nu mai vezi lumina. Andrei și Andreea Grosu, regizori


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 29
  May
  Stand-up Politic: Dacă eu n-aș fi sărac, tu n-ai fi bogat

  Wednesday, 29 May, 20.00

  LONDOHOME, Strada General David Praporgescu 31, București, România

  „Dacă eu n-aș fi sărac, tu n-ai fi bogat” este un stand-up politic despre: capital, proprietate privată, moștenire și locuire. În 60 de minute vom povesti 20 ani de interacțiuni minunate cu proprietari din București.


  Organizat de Acting Works

 • 30
  May
  MASS

  Thursday, 30 May, 20.00

  Teatrul Țăndărică - Sala mare, Eremia Grigorescu 24, București, România

  Textul e o atentă examinare a durerii, a furiei și a acceptarii. Două familii care încearcă să se ierte și să meargă mai departe. Se caută vinovați, se caută povești justificatoare pentru destinul lor, se caută răspunsuri. Își îndreaptă degete arătătoare către cel din față pentru a se putea elibera de povara vinovăției. O masă, patru scaune. Un loc de întâlnire pentru cei patru care au fost lăsați în urmă. O elegie pentru cei mai singuri oameni de pe pământ.


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 01
  Jun
  Ziua Vărzarului 2024

  Saturday, 1 June, 10.00

  , , Sibiu, România

  Descopră de 1 iunie la Rășinari o delicioasă plăcintă locală cu urdă și mărar, denumită ”vărzar”.  https://rasinari-travel.com/eveniment/ziua-varzarului/


  Organizat de Asociatia Pensiunilor Agroturistice Rasinari

 • 21
  Jun
  MedicIS94 - Revedere 2024: aconto/persoana, 21 iunie

  Friday, 21 June, 00.00

  Iasi, Iasi, Iași, România

  Aconto pentru o persoana, pentru balul de La Castel, pe 21 iunie 2024 


  Organizat de MedicIS94

 • 21
  Jun
  MedicIS94 - Revedere 2024: Aconto - curs festiv

  Friday, 21 June, 12.00

  UMF Iasi, Str. Universitatii, Iași, România

  Primire si deschidere Revedere 2024. Curs festiv. Sesiune foto. 


  Organizat de MedicIS94

 • 22
  Jun
  MedicIS94 - Revedere 2024: aconto/persoana, 22 iunie

  Saturday, 22 June, 14.00

  Conac Polizu, Conac Polizu, Iași, România

  Aconto pentru o persoana, pentru chermeza de la Conacul Polizu, pe 22 iunie 2024


  Organizat de MedicIS94