TomTix.ro TomTix.ro

Evenimente

 • 25
  Feb
  Domnișoara Iulia

  Sunday, 25 February, 20.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  Pentru noi, în momentul acesta al vieții, Domnișoara Iulia e un text cu raze X care ajung până la oase. E despre cum se descompun oamenii în nopțile nedormite și despre mersul pe sfoară fără plasă de siguranță. Ne fascinează cel mai crud și mai devorator Strindberg. E un studiu care te trage adânc sub apă până când simți că nu mai vezi lumina. Andrei și Andreea Grosu, regizori


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 27
  Feb
  Pinocchio

  Tuesday, 27 February, 17.00

  Teatrul de Păpuși „Puck”, Str. I.C. Brătianu, nr. 23, 400079, Cluj-Napoca, România

  Regizorul Călin Mocanu aduce în scenă povestea nemuritoare a lui Carlo Collodi, Pinocchio, într-o viziune dinamică și plină de sensibilitate, mai actuală ca niciodată. Aventurile păpușii-băiat le vorbesc celor mari și mici despre onestitate și curaj, despre educație și importanța acesteia în dezvoltarea noastră ca oameni. Un răzgâiat prin definiție, Pinocchio intră în fel de fel de încurcături până să ajungă la concluzia că cel mai potrivit lucru este să-ți asculți părinții și să fii întotdeauna sincer cu tine și cu cei din jur. Băiețelul din lemn parcurge, așadar, un traseu inițiatic de-a lungul căruia învață, crește, se dezvoltă, devenind, din rebelul poveștii, eroul acesteia. Scenografia: Marian Sandu. Ilustrația muzicală: Dan Bălan. Distribuția: Andra Cotiușcă, Andreea Bolovan, Ionuț Constantinescu, Ramona Atănăsoaie, Călin Mureșan, Robert Trifan, Ion Iurcu, Cosmin Cârlea și Bogdan Motoșcă. Durata: aproximativ 50 de minute. Spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.


  Organizat de Teatrul de Papusi PUCK

 • 27
  Feb
  Masacrul

  Tuesday, 27 February, 20.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  Masacrul  de Yasmina Reza   Distribuție: Alexandru Papadopol, Dana Rogoz, Florina Gleznea, Emil Măndănac Regie: Mihai Brătilă Decor și costume: Alexandra Alma Traducere: Ionuț Grama


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 28
  Feb
  Ce (ne) spune corpul cand (ne) vorbeste

  Wednesday, 28 February, 17.30

  , , București, România

  Ce (ne) spune corpul când (ne) vorbește este un spectacol al discursului medical pe teme din sfera sănătății feminine. Este un manifest pentru grija de sine, o seară cu un mesaj special și puternic: ”Prevenția poate schimba orice poveste”!


  Organizat de Asociația "Din grijă pentru copii"

 • 29
  Feb
  Amalia respiră adânc

  Thursday, 29 February, 20.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  Amalia respiră adânc
 de Alina Nelega 
Regia: Mariana Cămărășan
 Scenografia: Alexandra Penciuc
 Cu: Cristina Casian Destinul României, din anii 60 până în 2000, ne este spus prin povestea unei femei ce-şi trăieşte viaţa în acesta perioadă. În ipostazele de adolescentă pionieră, mamă, bătrână cunoaşte un traseu trist, pe care însă îl străbate plină de candoare, seninătate şi curaj.
Pentru acest rol, Cristina Casian a fost distinsă cu Premiul UNITER pentru Debut în 2008. Durata: 75 de minute * Reprezentația este prezentată în cadrul programului Viața merită totul! Acum, când mă întorc în teatru, vă invit la teatru, va invit la unteatru. Acasă. VIAȚA MERITĂ TOTUL! 4-5-6 martie 2020 – unteatru CINCI ORE CU MARIO O CAMERĂ DOAR A TA AMALIA RESPIRĂ ADÂNC trei monoloage – trei femei – trei mari iubiri trei spectacole născute din fărâmele tainice care ne alcătuiesc trei declarații de iubire, alături de trei mari prietene ale sufletului meu eveniment dedicat memoriei mamei mele, anilor de bucurie petrecuți împreună, anilor de dor ce urmează, darului ei de dragoste, nădejde și credință Teatrul meu este iubirea mea - ca o taină, e darul meu primit - darul meu dăruit. Fărâma din mine, din fiecare din noi, nevăzută și nemărginită, fărâma ce se cerne, ce se așază și a rodit, fărâma ce face teatrul să prindă viață, vine de foarte departe - de foarte aproape, din inimă. Teatrul inimii mele poartă acum numele A-MAMA – care înseamnă IUBIRE. Mulțumesc Cristina, Florina, Adina. Mulțumesc surorilor mele, familiei mele. Mulțumesc unteatru. Mulțumesc tuturor celor care, cu iubire, au primit-o pe mama în mijlocul lor la repetiții, spectacole, festivaluri, la cursuri și la întâlniri. Mulțumesc tuturor celor care au primit-o pe mama – cea curată cu inima – în casele lor, inimile lor. Mulțumesc, mama! Sufletul tău să-l primească Bunul Dumnezeu și să-l așeze unde drepții se odihnesc. Să-ți fie zborul lin, în lumină, Dobrița, acum, la 40 de zile de când ți-ai deschis aripile. Mariana Cămărășan După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul). Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 02
  Mar
  Otrava

  Saturday, 2 March, 20.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  Un loc în care, inaintea Marii Treceri către dincolo, oamenii se întâlnesc spre aducerea aminte a zilelor în care au fost. Aici, doi oameni, un bărbat și o femeie, EL și EA, se regăsesc după mult timp. Timpul devine relativ. Nouă, unsprezece sau zece ani?


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 08
  Mar
  Cină cu Delict: The Great Gatsby

  Friday, 8 March, 19.00

  , , Timișoara, România

  O seară de Opulență și Mister În data de 8 Martie 2024, suntem încântați să vă invităm la o experiență extraordinară: Cina cu Delict - The Great Gatsby. Pregătiți-vă să fiți transportați înapoi în "Luna de Aur" a anilor 1920, în mijlocul unei povești pline de mister și suspans, inspirată de celebrul roman "Marele Gatsby" al lui F. Scott Fitzgerald.


  Organizat de Sales Masters Romania

 • 08
  Mar
  Doamna Noastră de pe Strada 121

  Friday, 8 March, 20.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  „Doamna Noastră de pe Strada 121” este o explorare captivantă a iubirii, a pierderii și a puterii conexiunii umane, plasată pe fundalul unui cartier vibrant și divers din Harlem. Piesa de teatru, scrisă de Stephen Adly Guirgis, amuzantă și plină de emoție, scoate la suprafață complexitatea naturii umane, în tot amarul, dar și splendoarea ei.  


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 09
  Mar
  Tot ce-i minunat in lume

  Saturday, 9 March, 20.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  TOT CE-I MINUNAT ÎN LUME de Duncan Macmillan și Jonny Donahoe cu Denisa Nicolae regia Nicolae Constantin Tănase scenografia Adeline Bădescu Durata: 1h30 Succesul piesei „Tot ce-i minunat în lume” („Every Brilliant Thing” - titlul original) a condus la ecranizarea acesteia de către HBO într-un spectacol-documentar. Povestea fetiței care încearcă să își determine mama să vadă lumea prin ochii ei și ajunge să descopere un milion de motive pentru care viața este minunată se joacă la unteatru, în cadrul programului Spectacol Musafir. Sunt lucruri care îți înveselesc viața. Sunt lucruri pur și simplu minunate, pentru care merită să trăiești.O listă cu tot ce-i minunat în lume. Un reminder pe viață că bucuria poate fi gasită în lucruri aparent neînsemnate, dar care pot deveni minunate. Depinde din ce perspectivă privești lumea. După selecționarea în cadrul Edinburgh Fringe Festival, în 2015, și în cadrul Festivalului Național de Teatru (FNT), în 2016, compania româno-britanică VANNER COLLECTIVE lansează în București cea mai recentă producție teatrală a sa, „Tot ce-i minunat în lume”. Spectacolul TOT CE-I MINUNAT ÎN LUME face parte din campania de awareness asupra depresiei și de destigmatizare la nivelul societății românești pe care VANNER COLLECTIVE a inițiat-o în 2017 alături de partenerii săi medicali: Asociația Română de Psihiatrie și Psihoterapie, Depresiv.ro, Atlas Help și Asociația Equilibrium, în cadrul unui turneu național co-finantat de AFCN si de catre UNITER, Institutie de utilitate publica, prin fonduri din timbrul teatral. După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul). Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 10
  Mar
  Cinci ore cu Mario

  Sunday, 10 March, 20.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  “…razi, razi… plingi, razi, plangi.. razi, razi, razi.. un spectacol dedicat marilor iubiri…” CINCI ORE CU MARIO de Miguel Delibes Regia: Mariana Camarasan Distributia: Florina Gleznea multumiri Andrei si Andreea Grosu, Catalin Bucioveanu Alexandra Penciuc, Tudor Prodan “Buni și răi. Cei buni la dreapta, cei răi la stanga. Asta ne-au învățat, nu? Iar noi, în loc să ne dăm osteneala să privim în forul nostru interior, preferăm să acceptăm și gata. Toți suntem buni și răi, și asta în același timp. Mai bine s-o recunoaștem fățiș decât să ne petrecem viața inventându-ne argumente. Și nu e oare semnficativ faptul că însuși conceptul de dreptate coincide, de fiecare dată, în mod ciudat, cu interesele noastre?” Durata spectacolului: 1h20 min Gala Star Bacau 2014 Festivalul Perform Iasi 2014


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 11
  Mar
  In a Forest Dark and Deep

  Monday, 11 March, 20.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  DE NEIL LABUTE Traducerea: Luiza Vasiliu Regia: Iarina Demian Scenografia: Irina Moscu Lightdesign: Daniel Klinger Regia tehnică: Alina Dumitrache Cu: Tudor Chirilă și Mihaela Sîrbu


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 12
  Mar
  In a Forest Dark and Deep

  Tuesday, 12 March, 20.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  DE NEIL LABUTE Traducerea: Luiza Vasiliu Regia: Iarina Demian Scenografia: Irina Moscu Lightdesign: Daniel Klinger Regia tehnică: Alina Dumitrache Cu: Tudor Chirilă și Mihaela Sîrbu


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 13
  Mar
  Eine kleine Nachtmusik

  Wednesday, 13 March, 20.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  Teatru Coregrafic Un spectacol de Gigi Căciuleanu Muzica: W.A. Mozart Cu Lari Giorgescu One-man-show Texte: Gigi Căciuleanu şi un fragment de scenariu original de Comedia Dell’Arte aparţinând lui W.A. Mozart Scenografia: Vladimir Turturica Light Design: Dragoș Mărgineanu O coproducţie: UNTEATRU, ARTPRODUCTION FOUNDATION & GIGI CĂCIULEANU ROMANIA DANCE COMPANY. Proiect co-finanțat de AFCN “…Mozart pe drum de seară… EINE KLEINE NACHTMUSIK este o metaforă a “singurătăţii creatorului de cursă lungă”. Cea a unui solitar Om–Artist, Artist–Om, fără vârstă, Veşnic-Copil, dar în acelaşi timp, şi dintotdeauna: Bătrân-Filozof-Înţelept, Jongleur şi Alchimist… Aici şi Nicăieri, Acuma şi Oricând… Între James Dean şi Pitagora, personajul piesei ”Eine kleine Nachtmusik” nu e (numai) Mozart, Amadeus, sau Wolfgang… E o metaforă.” Gigi Căciuleanu După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul). Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 15
  Mar
  Auditia

  Friday, 15 March, 20.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  Audiția este o comedie care vorbește despre șansă, talent, noroc, viață.   Distribuția: Vlad Oancea, Ana Bodea, Orodel Olaru Regia și dramatizarea: Orodel Olaru


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 16
  Mar
  Lemons, Lemons, Lemons, Lemons, Lemons

  Saturday, 16 March, 20.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  * Această prezentare conține 140 de cuvinte. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons e un spectacol care vorbește despre intimitate și modul în care ea evoluează. În doar 140 de cuvinte. Ce faci când lumea ta e pe cale să devină din ce în ce mai mică? Amenințați de o distopie în care legea le interzice oamenilor să rostească mai mult de 140 de cuvinte pe zi, Bernadette și Oliver încearcă să găsească noi metode de a comunica. El luptă împotriva legii Șșșt cu toate armele pe care le are, ea refuză să creadă până în ultimul moment că un astfel de lucru este posibil. Dar Te iubesc se restrânge în Tubesc, iar relația lor se adaptează noilor reguli. Autor: Sam Steiner Actori: Denisa Nicolae & Liviu Romanescu Regia: Iulia Grigoriu Scenografia: Răzvan Bordoș Light design: Alexandru Matios Sound design: Bogdan Moroșanu După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul). Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 17
  Mar
  Micul Print

  Sunday, 17 March, 12.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  O co-productie Lightwave Theatre Company si unteatru Papusi in marime naturala, intr-un spectacol dupa cea mai frumoasa carte a copilariei, scrisa de Antoine de Saint-Exupery, destinat atat copiilor cat si adultilor. "Tu, pentru mine, esti un baietel, la fel ca toti ceilalti baietei. Eu, pentru tine, sunt o vulpe, asemenea tuturor vulpilor, dar, daca tu ma imblanzesti, eu nu o sa mai fiu ca celelalte vulpi, si tu nu vei mai fi ca toti ceilalti baietei. Eu voi fi pt tine fara seaman in lume, tu vei fi pt mine fara seaman in lume."


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 18
  Mar
  MASS

  Monday, 18 March, 20.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  Textul e o atentă examinare a durerii, a furiei și a acceptarii. Două familii care încearcă să se ierte și să meargă mai departe. Se caută vinovați, se caută povești justificatoare pentru destinul lor, se caută răspunsuri. Își îndreaptă degete arătătoare către cel din față pentru a se putea elibera de povara vinovăției. O masă, patru scaune. Un loc de întâlnire pentru cei patru care au fost lăsați în urmă. O elegie pentru cei mai singuri oameni de pe pământ.


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 19
  Mar
  Doamna Noastră de pe Strada 121

  Tuesday, 19 March, 20.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  „Doamna Noastră de pe Strada 121” este o explorare captivantă a iubirii, a pierderii și a puterii conexiunii umane, plasată pe fundalul unui cartier vibrant și divers din Harlem. Piesa de teatru, scrisă de Stephen Adly Guirgis, amuzantă și plină de emoție, scoate la suprafață complexitatea naturii umane, în tot amarul, dar și splendoarea ei.  


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 20
  Mar
  PARTY

  Wednesday, 20 March, 20.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  Don’t get fooled by the title :) "PARTY" este primul spectacol din cadrul Incipient, platforma de teatru emergent. Piesa, semnată de Tom Basden va fi pusă în scenă de către regizorul Alin Uberti.  Spectacolul reflectă subtilități ale relațiilor interumane, care, sub umbrela dezinformării și a naivității, nasc efecte comice, care reușesc simultan să te pună pe gânduri. Spectacolului îmbină umorul și introspecția în regia lui Alin Uberti, pentru care "PARTY" este prima montare a unei comedii.  Este "PARTY" un spectacol-oglindă al societății noastre? Come & see!  Distribuție: Bogdan Iancu, Vlad Pânzaru, Luca Rădulescu, Kiki Simion, Maria Moroșan, Tiberius Zavelea Scenografie: Cosmin Stancu Traducere: Răzvan Mîndruță  


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 21
  Mar
  In a Forest Dark and Deep

  Thursday, 21 March, 21.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  DE NEIL LABUTE Traducerea: Luiza Vasiliu Regia: Iarina Demian Scenografia: Irina Moscu Lightdesign: Daniel Klinger Regia tehnică: Alina Dumitrache Cu: Tudor Chirilă și Mihaela Sîrbu


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 22
  Mar
  Risipire

  Friday, 22 March, 20.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  “Risipire” e o poveste despre rolul pe care îl joacă amintirile în iubirea pentru celălalt. Sandra suferă de o boală degenerativă și se află în fața unei alegeri:  salvarea propriei viețí sau uitarea persoanei iubite pentru totdeauna. “Risipire” e o analiză asupra felului în care se formează și mai apoi se distruge materia memoriei noastre. Textul spectacolului s-a dezvoltat pornind de la cercetări recente asupra creierului și memoriei, un punct important de influență și inspirație fiind dramaturgia și cinematografia contemporană pe această temă.


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 23
  Mar
  Taste your Candy Bar

  Saturday, 23 March, 12.00

  Cofetaria Bakealicious, Strada Dumitru Brumărescu 14, București, România

  Cofetăria artizanală Bake'a'licious te invită la degustare și consultanță pentru candy bar-ul evenimentului tău!


  Organizat de Bake'a'licious

 • 24
  Mar
  Train Engima - One Spring Edition

  Sunday, 24 March, 12.00

  Tren in miscare, , București, România

  Crezi ca poti sa fii spion in probabil cel mai mare joc real din Romania? Ce este TRAIN ENIGMA? - o provocare! - peste 4 ore de aventura, care încep și se termina în Bucuresti - o misiune gen spionaj ce include trenuri reale în mișcare - un mix artizanal de escape rooms, treasure hunt, urban challenges, america express etc.  - o imbinare de online si offline cu actori live si site-uri criptate, mesaje codate etc.  - 2 orașe, 2 trenuri, multiple aventuri OFERTA de primavara: 3+1 Gratis sau 4+2 Gratis


  Organizat de Quest Mission

 • 24
  Mar
  Alcesta

  Sunday, 24 March, 20.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  Alcesta de Euripide - Cine moare în locul tău? - tragedie, comedie, satiră Regia: Kovács Zsuzsánna Cu: Florina Gleznea, Lari Giorgescu, Ștefana Ionescu-Darzeu, Ionuț Grama Mulțumiri: Mariana Cămărășan Ce s-ar întâmpla dacă într-o zi zeii ar decide că trebuie să mori? Ce s-ar întâmpla dacă tot zeii ar decide că ai putea să fii scutit de moarte, dacă cineva s-ar oferi de bunăvoie să moară în locul tău? Cine ar trebui și cine s-ar oferi să moară în locul tău? Ce ai face cu viața ta salvată? Euripide a scris piesa Alcesta în 438 î.e.n, în amurgul democrației ateniene. În piesele lui, legea zeilor nu este dreaptă, este sursa luptei interioare. Povestea Alcestei este despre oameni, deși zeii o complică. O tragedie despre Admet, rege în Phera și frumoasa lui soție, Alcesta, a căror dragoste a supărat zeii și acum ei trebuie să se supună pedepsei. Dar, cum în viață nimic nu rămâne suspendat în tragic, și în povestea aceasta apare un erou care va încerca imposibilul.


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 26
  Mar
  Leonce si Lena

  Tuesday, 26 March, 20.00

  Teatrul UNTEATRU, Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

  „Leonce și Lena” de Georg Büchner traducerea: Nina Cassian regia: Eugen Gyemant scenografia: Maria Nicola costume: Baden 11 și Narman cu: Dana Rogoz, Andrei Seușan, Lucian Iftime, Ionuț Grama, Bogdan Cotleț și Eduard Cîrlan Prințul Leonce și-a pierdut orice motivație pentru a mai juca rolul în care a fost distribuit. Nu vrea să se mai prefacă, nu vrea să mai contribuie la iluzia că lumea în care trăiește nu este un grajd condus de un bufon, nu vrea să mai consume împreună cu toți ceilalți același romantism golit de spirit sau originalitate și, mai ales, nu vrea să se căsătorească cu Prințesa Lena, pe care nu a văzut-o niciodată. Așa că, împreună cu noul său valet cerșetor Valerio, fuge în lume, numai pentru a descoperi că lumea nu este decât o repetare la nesfârșit a aceluiași loc din care a fugit. Dar pentru că romantismul este ca o râie, întâmplarea face ca și Prințesa Lena să fugă de aceeași căsătorie, în aceeași pustietate în care a fugit și Leonce, iar cei doi se îndrăgostesc și uită imediat toate tiradele pe care le-au ținut contra iubirii, fără să știe că au întâlnit tocmai persoana de care fugeau. Abia după ce se căsătoresc descoperă că n-au făcut decât să execute ca niște marionete un plan parcă dinainte stabilit. Și treziți în felul ăsta la realitate, rămân întrebările - există posibilitatea de a avea cu adevărat decizii proprii? Ce facem după ce se risipesc iluziile? Și cum de a scris Büchner în 1836 ceva atât de modern și de absurd despre absurditatea existenței noastre? Foto Florin Kirițescu (florinkiritescu.ro) După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul). Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.


  Organizat de Teatrul Unteatru

 • 21
  Jun
  MedicIS94 - Revedere 2024: aconto/persoana, 21 iunie

  Friday, 21 June, 00.00

  Iasi, Iasi, Iași, România

  Aconto pentru o persoana, pentru balul de La Castel, pe 21 iunie 2024 


  Organizat de MedicIS94

 • 21
  Jun
  MedicIS94 - Revedere 2024: Aconto - curs festiv

  Friday, 21 June, 12.00

  UMF Iasi, Str. Universitatii, Iași, România

  Primire si deschidere Revedere 2024. Curs festiv. Sesiune foto. 


  Organizat de MedicIS94

 • 22
  Jun
  MedicIS94 - Revedere 2024: aconto/persoana, 22 iunie

  Saturday, 22 June, 14.00

  Conac Polizu, Conac Polizu, Iași, România

  Aconto pentru o persoana, pentru chermeza de la Conacul Polizu, pe 22 iunie 2024


  Organizat de MedicIS94