TomTix.ro TomTix.ro

Thursday, 11 August 2022, 19:00

București, România

Evenimentul s-a încheiat.

După mai multe întâlniri în cadrul unor festivaluri și concerte de muzică experimentală în care au performat separat, Andrei Raicu și Bogdana Dima au colaborat pentru prima data în cadrul instalației „Artists play with time” inițiată de Ingrid Ene la Goodbuy Gallery. Mai exact, după ce și-au fost spectatori/ ascultători, au hotărât că e momentul să facă ceva împreună și astfel, au creat o poveste muzicală care îmbină sunetele instrumentelor clasice (vioară, saxofon) cu cele generate de instrumentele electronice (sintetizatoare modulare).

Așadar, experiența sonoră pe care o propun se află la intersecția dintre „muzică concretă” și muzică experimentală - o combinație care descrie o călătorie în spații distopice.

Andrei Raicu este regizor de teatru, compozitor și performer. De-a lungul timpului a colaborat cu diverși artiști locali, iar mai apoi și pe plan internațional, dezvoltând proiecte care se înscriu în sfera teatrului, artelor performative, new media și muzică electronică.

Bogdana Dima este compozitoare și muziciană. Și-a dezvoltat cunoștințele în materie de muzică, studiind mai multe instrumente clasice (vioară, pian, saxofon, acordeon etc.). Ulterior, a colaborat cu diverși artiști, precum: Iancu Dumitrescu, Andrei Kivu, Rabih Beaini, Mazen Kerbaj, Raed Yassin etc

Citeşte mai mult »

Locaţie

Grădina Casei Universitarilor

Pictor Arthur Verona nr 2, București, România

Organizator

Teatrul Unteatru

http://unteatru.ro

unteatru@gmail.com