TomTix.ro TomTix.ro

Saturday, 21 May 2022, 10:00 - Sunday, 22 May 2022, 20:00

Brașov, România

Evenimentul s-a încheiat.

Vino la WellFEST - festival educational de wellness!

WellFEST este de despre a te decupla si despre a te conecta la tine, la copilul din tine, la natura si la oamenii din jur. Este despre a petrece timp cu familia si prietenii si despre a invata ce inseamna, de fapt, wellness, traindu-l alaturi de noi si continuand sa o faci, tu cu tine, dupa ce festivalul va lua sfarsit.

Vom petrece impreuna 2 zile pe WELLNESS MODE, prin ateliere practice si teoretice, experiente inedite si distractive, miscare si relaxare, pentru a intelege conceptul de viata traita in echilibru - wellness/ wellbeing. Activitati: spatiu de jocuri si miscare pentru copii si adulti, dezbateri si prezentari din sfera: legatura cu natura si protejarea ei, psihologie, sustenabilitate, viata sanatoasa, relatii copii parinti, o viata traita in echilibru – profesional, personal, hobbies.

Festivalul atinge si explica toate cele 8 aspecte ale wellness-ului.

INTRAREA LA FESTIVAL ESTE LIBERA. Insa oricine poate dona online o suma din cele de mai sus ca bilet la festival – fondurile vor fi folosite de Asociatia noastra pentru a sustine transporturile cu produse de maxima necesitate pe care le facem de cand a izbucnit razboiul. Mai multe despre asta pe pagina proiectului nostru special de Interventie de Urgenta in Crize Umnaitare, Platforma The Future is NOW: https://thefutureisnow.ro/

Citeşte mai mult »

Locaţie

Parcul Noua

Strada Lacurilor, Brașov, România

Organizator

Asociatia Club Sportiv Nautic Titanii

https://kayakchampions.ro

contact@kayakchampions.ro

0766 349 975