TomTix.ro TomTix.ro

Sunday, 19 July 2020, 19:00

București, România

Evenimentul s-a încheiat.

Concert Maria Răducanu & Maxim Belciug

Duminică, 19 iulie 2020, ora 19.00, Maria Răducanu și Maxim Belciug vin în curtea Școlii Centrale din București, cu vocea și ghitara, să ne cânte la sărbătoarea UNTEATRU - ZECE.

Un concert urare de bine, un gest prietenos, o călătorie de bucurie în sărbătorie. Și, cum scria Matei Florian cu multă vreme în urmă, “nu ştiu cîţi dintre dumneavoastră sînt pregătiţi pentru o astfel de călătorie. Ce ştiu însă cu siguranţă este că în astfel de drumuri e bine să te lepezi de orice fel de griji şi complicaţii şi că, pînă una-alta, tihna pe care ţi-o poate dărui o muzică bună este cea mai lenevoasă şi plăcută cale înspre acolo. Şi nu trebuie să fii neapărat expert în lene tihnită ca să ştii că nici un medicament din lume nu se compară cu remediul simplu-complicat al unei voci şi al unei chitare care povestesc ceva despre morile de vînt. Iar atunci cînd cei care îţi cîntă sînt Maria Răducanu şi Maxim Belciug poţi să fii sigur că vei asculta măcar o poveste bine spusă.”

După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis, iar biletele isi pierd valabilitatea.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).

Fotografierea, filmarea și înregistrarea audio sunt permise doar cu acordul explicit din partea unteatru.

Citeşte mai mult »

Locaţie

Teatrul UNTEATRU

Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

Organizator

Teatrul Unteatru

http://unteatru.ro

unteatru@gmail.com