TomTix.ro TomTix.ro

Friday, 29 May 2015, 19:30

București, România

ROOM MAP

The event has expired.

« In ultima vreme ma misc mult, lucrez cu epuizarea fizica si consecintele acesteia, cu energia acumulata si transmisa de un corp in miscare, energia ca mod de comunicare cu mine, cu spatiul, cu publicul. Microfonul? E si el acolo. »

 

„Ca multi alti adolescenti, mi-am dorit sa devin star rock. A trebuit sa gasesc tot felul de substitute pentru ca aceasta dorinta sa se implineasca. Ce se petrece in timpul lui out of order m-a readus la starea aceea din adolescenta, in care nu existau medieri intre a visa si a vrea.” (Jean-Lorin Sterian)

 

“out of order” a avut premiera de apartament pe 26 octombrie 2013 la lorgean theatre, apoi a fost prezentat la studioul ZonaD. Pe scena a fost prezentat pentru prima oara la CNDB – Centrul National al Dansului Bucuresti, in cadrul showcase-ului din 2014. Toamna trecuta “out of order” a fost invitat la festivalul Temps D'Images Cluj si apoi din nou prezentat la CNDB.

 

Bio:

Mihaela Dancs danseaza in Bucuresti, Londra, Timisoara, Venetia, Praga, New York, Cluj, Cork, Viena, Stockholm, Tokyo etc. In 2010 si 2012 primeste bursa danceWeb (ImpulsTanz Vienna). Impreuna cu Madalina Dan initiaza Scoala de Vara Azuga. Momentan lucreaza la o coregrafie de grup.

Citeşte mai mult »

Location

Sala Stere Popescu

Bvd. Marasesti, nr. 80-82, București, România

Organizer

C.N.D.B.

http://www.cndb.ro/acasa.html

021-318.86.76

Organizer's Data

Centrul Naţional al Dansului – Bucureşti (CNDB) este singura instituţie publică de cultură aflată în subordinea Ministerului Culturii creată cu scopul de a susţine, dezvolta şi promova dansul contemporan. Statutul său de instituţie de spectacole, dar şi de finanţator al coregrafiei contemporane - rol jucat asemeni Centrului Naţional al Cinematografiei în cazul cinematografiei româneşti -, face din CNDB o instituţie vitală pentru dezvoltarea culturii coregrafice din România.