TomTix.ro TomTix.ro

Friday, 15 November 2024, 19:00

Timișoara, România

Bilete Biletele digitale iţi sunt livrate instant prin email. Simplu. Rapid.
Tip bilet Pret Bilete disponibile Cantitate
Ticket to Ride Europa 50.00 RON / Bilet 16
Total 0 0 bilete COMANDĂ

Competiția Națională de Board Games înglobează 4 faze, sute de jucători, premii în bani, spații oficiale de antrenament, 23 de board games și multe altele. Vor exista 20 grupe de calificare, în fiecare grupă jucându-se un alt joc, dintre care 13 înainte de eveniment în diferite orașe: Timișoara, Iași, Târgu Mureș, Sibiu, București, Cluj-Napoca și Ciulpăz (în cadrul Game ON! Camp).

Fiecare fază superioară a competiției se va desfășura cu câte un joc comun după cu urmează: sferturi de finală (Concordia), semifinale (Terraformarea Planetei Marte), iar în finală vor ajunge 2 jucători care vor juca jocul Ark Nova.

*Premiul se va împărți diferențiat între cei mai bine clasați 8 jucători. Premiile pot crește până la festival și sunt impozabile.

Descoperă toate detaliile și regulamentul complet al competiției pe https://gameonfestival.ro/index.php/competitii/competitie-board-games

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta folosind oricare metodă de la secțiunea contact.

 

ATENȚIE!
1. Cost de participare per participant: 50,00 lei + taxe achiziționare bilet;

2. După achitarea taxei de participare,  în cazul în care doriți să vă retrageți, Exit Reality Room SRL poate returna 80% din valoarea taxei de participare (20% fiind taxe și comisioane de procesare);

3. Retragerea se poate face doar cu mai mult de 10 zile înainte de startul grupei;

4. Toate taxele de participare achitate cu mai puțin de 10 zile înainte de startul grupei sunt nereturnabile.

Citeşte mai mult »

Locaţie

Game ON! Festival

Arieș 19, Timișoara, România

Organizator

Game ON! Festival

gameonfestival.ro

gameonfestival@cdpp.ro

+40739461552

10:00 - 22:00

Detalii Organizator

GAME ON! Festival este un festival de jocuri de societate și experiențe de tip escape; un eveniment captivant și diversificat care unește pasiunea pentru board gaming cu cea pentru escape room, competiții incitante cu târguri de jocuri de societate, escape room-uri și o varietate de activități potrivite pentru toate vârstele. Ediția a doua a festivalul va avea loc în Casa Tineretului, situată pe strada Arieș, nr. 19, Timișoara, în zilele de 15-17 noiembrie 2024.