TomTix.ro TomTix.ro

Tuesday, 2 April 2024, 17:00

Cluj-Napoca, România

Evenimentul s-a încheiat.

„Povestea celor trei veverițe”, după Virginia Waters, în viziunea scenică a Danei Bonțidean, este o reprezentație antrenantă și amuzantă, în care fiecare dintre noi se va identifica cu unul sau altul dintre personaje, iar copiii vor descoperi că orice problemă, oricât de complicată, are cel puțin o soluție, iar aceasta e una „rațională”.

Spectacolul a fost inspirat din volumul de „Povești raționale pentru copii” al Virginiei Waters, volum apărut în 1980 și editat în limba română în anul 2003 de Centrul Român de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale.

În distribuție: Ramona Atănăsoaie, Călin Mureșan, Robert Trifan și Adina Ungur. Figurația este asigurată de Cosmin Cîrlea, iar interpretarea audio de Dana Bonțidean și Ionuț Constantinescu.

Scenariul și regia sunt semnate de Dana Bonțidean, scenografia și pictura de Elena Ilaș, sculptura de Florin Marin, ilustrația muzicală de Attila Nagy, light designul de Călin Negrea, iar regia tehnică de Mihai Pamfiloiu.

Spectacolul are o durată de aproximativ 45 de minute, este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

Citeşte mai mult »

Locaţie

Teatrul de Păpuși „Puck”

Str. I.C. Brătianu, nr. 23, 400079, Cluj-Napoca, România

Organizator

Teatrul de Papusi PUCK

www.teatrulpuck.ro

marketing@teatrulpuck.ro

0264 595 992