TomTix.ro TomTix.ro

Wednesday, 20 March 2024, 17:00

Cluj-Napoca, România

Evenimentul s-a încheiat.

Hol volt, hol nem, ha nem lett volna, hogy is mesélhetnénk el nektek ezt a történetet. Egy történetet sok ismerős figurával és egy, talán ismerős helyről.

Ez a mese a volt és a van, a lesz és az elmúlt határára kalauzol minket, egy városba, annak is az egyik udvarába, ahol egy csodálatos szőlőfa növekedik. Az udvarnak királya is van, Tóbiás, s a királynak van egy gyönyörűséges leánya, Lelkecske, kinek énekétől öröm költözik minden szívbe. Irigykedik is Tóbiásra a környék összes királysága, de irigykedik a rettegett Csaó császár is, aki elhatározza, hogy megszerzi ezt a két kincset. Szerencse, hogy az udvarban él egy derék legény, Zsiga deák, aki, ha kell elindul a királylány megmentésére.

Ám, ha többet elmesélnénk a történetről, talán már el sem jönne senki megnézni az előadást, mert ki lenne kíváncsi olyan mesére, melynek már ismerjük az elejét és a végét is?

Annyit azért még elárulhatunk, hogy Zsiga deáknak sok izgalomban lesz része és sok jó barátra lel a kalandok során, s amelyeknek végén meglelhetjük az utat oda, ahol még teremnek csodák.

Citeşte mai mult »

Locaţie

Teatrul de Păpuși „Puck”

Str. I.C. Brătianu, nr. 23, 400079, Cluj-Napoca, România

Organizator

Teatrul de Papusi PUCK

www.teatrulpuck.ro

marketing@teatrulpuck.ro

0264 595 992