TomTix.ro TomTix.ro

Saturday, 24 February 2024, 21:00

Cluj-Napoca, România

Evenimentul s-a încheiat.

Suntem nerăbdători să vă întâmpinăm la primul episod de KIKI CIRCUIT al lui 2024 când vă vom purta într-o atmosferă amețitoare la care întrebarea esențială, repetativă, va fi: "LOVE or SEX"? Înconjurați-vă de energie pozitivă, bucurați-vă de oamenii din jur și declanșați alături de noi REVOLUȚIA, să putem celebra astfel, de Dragobete, dragostea în toate formele ei.

Pe scurt: Guest DJ / Dancers / Show / Unlimited fun

Așadar: "LOVE or SEX"? Descoperiți răspunsul sâmbătă 24 februarie de la ora 21:00 la Cluj Arena VIP Lounge la o petrecere ce va redefini granițe, va stimula libertatea de expresie și va respinge ferm stereotipuri.

BILETE:
Biletele se vor achiziționa atât online cât și direct de la intrare, în limita disponibilității lor.
Bilet ONLINE: 40 lei 

Bilet LA INTRARE: 50 lei - se vor putea achiziționa în noaptea evenimentului, direct de la intrare, numărul acestora fiind limitat; vor fi vândute în ordinea prezenței.
! Datorită numărului mare de clienți, vă recomandăm să veniți din timp pentru a avea acces.

 PARTENERI:
Addicted România, Club Delirio, Eu sunt! Tu?, Queer International Students Cluj, TomTix.ro, Extasy App

ADRESA: Cluj Arena VIP Lounge, Intrarea principală – din Splaiul Independenței, etaj 3 - (intrarea respectivă este foarte aproape de strada pe care circulă tramvaiul)

KIKI CIRCUIT este o petrecere cu caracter PRIVAT. Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela pe toată durata evenimentului. Băuturile de orice fel, din afara locației și a evenimentului nu sunt permise. Totodată accesul persoanelor aflate în stare de ebrietate sau având asupra lor arme de orice natură, droguri sau orice alte substanțe halucinogene este strict interzis. Pentru promovarea evenimentelor în online și nu numai, la aceste petreceri, firma organizatoare va realiza fotografii și filmări video iar acestea vor fi postate public. Odată cu achiziționarea biletelor online sau a bonurilor fiscale cu mențiunea “bilet de intrare”, se consideră că sunteți complet de acord cu întreg regulamentul.

Citeşte mai mult »

Locaţie

Cluj Arena VIP Lounge

Aleea Stadionului nr. 2, Cluj-Napoca, România

Organizator

DELIRIO & KIKI CIRCUIT

http://delirio.ro

rezervari@delirio.ro

+40743655258