TomTix.ro TomTix.ro

Friday, 16 February 2024, 19:00

Timișoara, România

Evenimentul s-a încheiat.

Dragi prieteni ai artei și ai misterului,

Suntem încântați să vă invităm la un eveniment cu adevărat unic și plin de surprize: Cina cu Delict: Carnevale Veneziano! Într-o noapte fermecată, vă așteptăm să vă alăturați unui carnaval venetian plin de mister, suspans și râsete într-un decor de poveste.

Data și Ora: 16 Februarie 2024 ora 19:00
Locația: To Be Announced

Dress Code: Venețian, elegant și misterios

Programul Serii:

1. Masca de Intrare
Începem seara cu o recepție plină de magie și mister, unde fiecare invitat va primi o mască de carnaval venetiană unică, transformându-se astfel într-un personaj enigmatic. Gustările delicioase și băuturile fine vă vor pregăti pentru o seară plină de surprize.

2. Teatru Improvizat
După ce veți degusta din deliciile bucatei italiene, veți fi martorii și participanții la o piesă de teatru improvizată - "Carnevale Veneziano". Fiecare mascat va fi implicat într-un mister palpitant care va dezvălui intrigi ascunse și personaje fascinante. Râsetele vor răsuna în timp ce se desfășoară o poveste plină de neprevăzut.

3. Detectivii Amatori
Pentru cei pasionați de mister și suspans, vom organiza o sesiune de detectivi amatori. Invitații vor avea ocazia să-și pună abilitățile de investigație la încercare, dezvăluind indicii și rezolvând enigme pentru a descoperi adevărul ascuns din spatele "Delictului Venețian".

4. Bal Mascat
Seara se va încheia cu un bal mascat în care invitații vor dansa sub lumina lunii și vor sărbători spiritul carnavalului venetian într-o atmosferă de bucurie și eleganță.

Rezervări și Informații Suplimentare:

Pentru rezervări și detalii suplimentare, vă rugăm să ne contactați la 0729.46.33.44

Nota: Locurile sunt limitate, așa că vă recomandăm să vă rezervați locul pentru această seară extraordinară în avans!

Alăturați-vă nouă pentru o noapte de neuitat în care misterul și râsetele se împletesc într-un Carnevale Veneziano de poveste!

Cu drag,
Echipa Cina cu Delict

Citeşte mai mult »