TomTix.ro TomTix.ro

Saturday, 23 September 2023, 11:00

București, România

Evenimentul s-a încheiat.

Te invităm să-ți sufleci mânecile și... nu, nu să intri în laborator, asta o facem noi foarte ușor; pentru tine organizăm o super experiență Angeline Cake Boutique: CREEAZĂ-ȚI ACEL NewYorkRolls FANTASTIC!

Ce-ți propunem: o oră de răsfăț dulce la noi în shop în care ai la dispoziție toate opțiunile noastre de cremă, inserție, glazură și topping pentru sute de combinații de arome de realizat pe loc; incredibile, dar absolut posibile! Pe baza lor creezi NewYorkRolls-ul pe care ți-ai dorit dintotdeauna să-l savurezi.

Îți și povestim pe îndelete despre desertul tău preferat la o cafea sau un cocktail – timp în tihnă dulce pentru tine, de relaxat și anticipat extazul primei mușcături din NewYorkRolls-ul visat. Să te gândești bine pe cine vrei alături în această experiență: în mod sigur, pe cineva la fel de pasionat de prăjituri ca tine!

Când: în week-end-ul 22-24 septembrie, pe bază de rezervare (cumperi bilet pentru intervalul dorit iar noi te asteptam alaturi de o persoana draga pentru a te bucura de o experienta dulce, inedita).

Investiție dulce:

 - 120 RON pentru două persoane, cost în care intră câte un NewYorkRolls personalizat și o băutură pentru fiecare persoana.

 - 40 RON pentru a doua prăjitură sau dacă o vrei la pachet, fără să stai cu noi la povești - înțelegem și asta perfect.

Citeşte mai mult »

Locaţie

Angeline Cake Boutique

iacob felix 59, București, România

Organizator

Angeline Cake Boutique

https://www.angelinecakes.ro

office@angelinecakes.ro

0753652144

10:00-20:00