TomTix.ro TomTix.ro

Sunday, 3 September 2023, 17:00

Timișoara, România

Evenimentul s-a încheiat.

RO : Ultimul weekend District Sonor Soundscape va avea loc în doar câteva zile!  Aceasta este ultima ta șansă să trăiești la maixmum experiența inedită oferită de cel mai tare boutique festival! 

Primele două ediții au fost fascinante, cu jamsession-uri extraordinare între artiști și un public care a acaparat scena și s-a bucurat de autografele și fotografiile făcute cu trupele preferate.

Suntem nerăbdători să ne întâlnim din nou în locul în care momentele se savurează, iar libertatea de exprimare a artiștilor vine la pachet cu momente unice, emoționante, într-un cadru lipsit de rigiditatea unui spectacol regizat! You don't know how District Sonor feels till you feel it! 

Și de data aceasta vom aduce pe scena District Sonor Soundscape artiști internaționali remarcabili, cunoscuți pentru reprezentațiile scenice care încing toate spiritele! 

 Save the date: 01-03 Septembrie!

Citeşte mai mult »

Locaţie

ANTURAJ

Bulevardul Vasile Parvan nr 5, Timișoara, România

Organizator

Asociatia Operatiunea Zambet

http://districtsonor.ro

office@districtsonor.ro

Detalii Organizator

Proiectul „District Sonor Soundscape”, inițiat de Asociația Operațiunea Zâmbet în parteneriat cu Get a Gig GmbH (Gigmit), Tomtix, Anturaj Timișoara și Muzeul Apei Timișoara, aduce un val de evenimente inovatoare în cadrul Timișoara - Capitală Europeană a Culturii în anul 2023. Scopul acestuia este valorificarea canalului Bega prin artă muzicală și artele noii ere digitale, precum desenul grafic digital, animațiile, video proiecțiile sau realitatea augmentată.