TomTix.ro TomTix.ro

Tuesday, 24 October 2023, 17:00

București, România

Evenimentul s-a încheiat.

Ce suntem noi pentru copiii noștri? V-ați întrebat?

Suport. Sprijin. Sursă. Scut. Inspirație. Impuls … și lista rămâne deschisă pentru că multe și importante sunt atribuțiile noastre în viața micilor noștri!

Cu atâtea roluri de jucat, atâtea nevoi de îndeplinit și atâtea griji de stăvilit, ne preocupă, firesc, să le înțelegem corpul, emoțiile, gândurile și să știm despre ce ne înconjoară pentru că le influențează sănătatea în mod direct!

Pentru că atunci când cel care contează cel mai mult pe lumea asta pentru noi este bine… suntem și noi bine! 

Am gândit MEDICAL TALKS ca pe o GALĂ! Dar nu celebrăm oamenii, ci SĂNĂTATEA! 

Cu bune și cu grele, cu provocări și bucurii, SĂNĂTATEA e exact ca-n vorba aceea păstrată din străbuni- “mai bună decât toate”! Iar noi trebuie s-o cultivăm și s-o îngrijim chiar înainte de “prima liniuță”!  

Cum? Prin complianță la sfaturi avizate, prin conectare cu specialiștii, prin investiție în noi și prin grijă. 

MEDICAL TALKS este mai mult decât o CONFERINȚĂ. Este un Manifest. Un Gând. O Sclipire. 

MEDICAL TALKS înseamnă 8 specialiști minunați, 8 discursuri cât un moment de conștientizare, ca un tâlc dintr-o poveste care te face să spui: ”Acum știu CUM și DE CE! Cum să-l înțeleg. De ce să-l ascult? Cum să am grijă de el. De ce e bine să-i conțin emoția? Cum să-l ajut când îl doare? De ce să cer ajutor?”

MEDICAL TALKS este întâlnirea față-n față dintre specialist și părinte. Cu gândul la copil, pus în centrul poveștii noastre, trecem prin toate etapele de dezvoltare, dinainte de naștere până-n adolescență, și vorbim despre sănătatea lui fizică și emoțională. Ca să-l creștem frumos și sănătos și să-i putem fi Suport. Sprijin. Sursă. Scut. Inspirație. Impuls … și lista rămâne deschisă pentru că multe și importante sunt atribuțiile noastre în viața micilor noștri!

Participarea la eveniment se face pe bază de BILET. Prețul este unul simbolic și include o surpriză de luat acasă. 

Valoarea integrală a încasărilor din bilete va fi directionată în fondul Asociației "Din Grija Pentru Copii" pentru Proiectul "Gustos Și Sănătos în Farfuria din Spital".

Citeşte mai mult »

Locaţie

Sala Luceafarul

Strada Ion Ghica 3, București, România