TomTix.ro TomTix.ro

Saturday, 1 April 2023, 10:00

București, România

Evenimentul s-a încheiat.

Între ”îi dău să mănânce” și ”îl hrănesc” nu este doar o diferență de exprimare. Ne întâlnim în data de 1 Aprilie, părinți și specialiști, deopotrivă, să dăm sens expresiei ”să hrănim corect copilul” și să aflăm de ce e foarte important să conștientizăm unele aspecte legate de alimentație, dar mai ales ce înseamnă echilibrat și sănătos în farfurie. Vom afla ”povestea” unui comportament alimentar corect și vom învăța cum să înfruntăm zecile de provocări de care ne lovim zi de zi în ceea ce privește alimentația copilului.

Vă învităm să dedicați 5 ore informației de calitate primită direct de la specialiști renumiți și să vă bucurați de momente de conectare petrecute alături de alți părinți conștienți de puterea informației.

 

INVITAȚI și TEME

PANEL I - Ce trebuie să mănânce un copil să crească sănătos?

Dr. Andreea Manda, medic primar pediatru - Drumul de la diversificare la alimentația de zi cu zi.

Dr. Amalia Arhire, specialist în nutriție, diabet și boli metabolice - Ce înseamnă hrană sănătoasă? Ce trebuie să mănânce un copil. Idei, sfaturi, recomandări.

Psih. Andreea Neagu, psiholog de copii și familii, psihoterapeut - Relația copilului cu mâncarea. De la senzorial, la emoție și experiențe.

PANEL II – Provocările alimentare. Alergii. Intoleranțe. Obezitate

Dr. Iulia Țincu - Microbiota Intestinală în Copilăria Timpurie. Intoleranțele alimentare, încă o necunoscută

Dr. Adriana Nicolae, medic primar alergologie și imunologie clinică - Alegiile alimentare, cea mai mare provocare a părinților.

Dr. Bogdan Pascu, medic specialist endocrinolog - Obezitatea infantilă, epidemia momentului.

MODERATOR:

Magda Popescu- Biclineru, jurnalist, fondator Asociația ”Din grijă pentru copii”

Citeşte mai mult »

Locaţie

Sheraton Hotel

Calea Dorobanți 5-7, București, România