TomTix.ro TomTix.ro

Thursday, 9 February 2023, 20:00

București, România

The event has expired.

Autor: Neil Simon

Traducerea: Bogdan Budeș

Regia și muzica originală: Vlad Trifaș

Distribuția: Șerban Gomoi, Ela Prodan, Dana Marineci, Cosmin Teodor Pană

Durata: 2h 15min.

 

Spectacolul „Chapter Two” este o producție Asociația Sirius Art. Proiect finanțat din fonduri nerambursabile de la bugetul local al Sectorului 5 al Municipiului București prin Legea 350/2005 prin Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”.

Înființată în 2019, Asociația Sirius Art are drept scop dezvoltarea și promovarea artelor spectacolului și a industriilor creative, încurajând astfel munca noilor generații de regizori, actori, scenografi, coregrafi, dramaturgi, antreprenori culturali sau a profesioniștilor din domeniul cinematografiei ori a muzicii de teatru și film, atât la nivel local și național, cât și peste hotare.

 

Prezentare spectacol:

„Spectacolul Chapter Two a fost o căutare, un exercițiu de reamintire a umanității, a simplului, a normalului, a posibilității de a-ți acorda singur o nouă șansă, de a te lăsa deschis spre oportunitățile mari, dar totodată simple, pe care ți le oferă universul. Totul funcționează ca un gând mic despre marile iubiri. Am avut alături patru actori minunați și extrem de creativi, alături de care m-am bucurat de descoperirea sau redescoperirea sentimentelor profund umane.”

Vlad Trifaș - regizor

 

Atunci când primești a doua șansă, te întrebi dacă o meriți. Și începi să crezi în posibilitatea ei abia atunci când ți se întâmplă cu adevărat. George Schneider este un scriitor rămas văduv recent care, la insistențele fratelui său mai mic, Leo, începe să iasă la întâlniri din nou. După o serie de întâlniri eșuate, George o cunoaște pe actrița Jennie Malone. Un carusel neașteptat de emoții îl va tulbura și îl va determina să lupte pentru fericirea lui.

Montată pentru prima dată în România de regizorul Vlad Trifaș, „Chapter Two” este o poveste dulce-amăruie care pune în valoare iubirea în toate formele ei. Patru personaje care înțeleg în moduri diferite sentimentul iubirii, care se caută pe ele însele, dar și pe cei care le-ar putea oferi ceea ce au nevoie. Văzută ca o condiție a fericirii, iubirea nu poate fi găsită decât atunci când este căutată cu sinceritate.

Citeşte mai mult »

Location

Teatrul UNTEATRU

Str. Sfintii Apostoli nr 44, București, România

Organizer

Teatrul Unteatru

http://unteatru.ro

unteatru@gmail.com