TomTix.ro TomTix.ro

Evenimente Teatrul de Papusi PUCK

 • 27
  Feb
  Pinocchio

  Tuesday, 27 February, 17.00

  Teatrul de Păpuși „Puck”, Str. I.C. Brătianu, nr. 23, 400079, Cluj-Napoca, România

  Regizorul Călin Mocanu aduce în scenă povestea nemuritoare a lui Carlo Collodi, Pinocchio, într-o viziune dinamică și plină de sensibilitate, mai actuală ca niciodată. Aventurile păpușii-băiat le vorbesc celor mari și mici despre onestitate și curaj, despre educație și importanța acesteia în dezvoltarea noastră ca oameni. Un răzgâiat prin definiție, Pinocchio intră în fel de fel de încurcături până să ajungă la concluzia că cel mai potrivit lucru este să-ți asculți părinții și să fii întotdeauna sincer cu tine și cu cei din jur. Băiețelul din lemn parcurge, așadar, un traseu inițiatic de-a lungul căruia învață, crește, se dezvoltă, devenind, din rebelul poveștii, eroul acesteia. Scenografia: Marian Sandu. Ilustrația muzicală: Dan Bălan. Distribuția: Andra Cotiușcă, Andreea Bolovan, Ionuț Constantinescu, Ramona Atănăsoaie, Călin Mureșan, Robert Trifan, Ion Iurcu, Cosmin Cârlea și Bogdan Motoșcă. Durata: aproximativ 50 de minute. Spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.


  Organizat de Teatrul de Papusi PUCK

 • 28
  Feb
  Jancsi és Juliska | 4+ |

  Wednesday, 28 February, 17.00

  Teatrul de Păpuși „Puck”, Str. I.C. Brătianu, nr. 23, 400079, Cluj-Napoca, România

  Az előadás a klasszikus mese vonalát követi, de a főszereplők, valamint a Favágó és a Boszorkány alakja mellett megjelenik a falánk Macska, a torkos Medve és a játékmester szerepét betöltő Csipet manó figurája is. Az előadás interaktív játéklehetőségeket is tartalmaz: Csipet manó minden alkalommal, mielőtt akcióba lép, kikéri a gyerekek véleményét, tanácsát és közösen találják meg a leghatékonyabb módját annak, hogy miként szabadítsák ki a főhősöket a Boszorkány karmai közül. Az interakítv előadás főként a bizalom, a segítségnyújtás és a bajból való szabadulás témáit bontja ki.


  Organizat de Teatrul de Papusi PUCK

 • 03
  Mar
  Cenusareasa

  Sunday, 3 March, 11.00

  Teatrul de Păpuși „Puck”, Str. I.C. Brătianu, nr. 23, 400079, Cluj-Napoca, România

  Întreaga viziune regizorală a spectacolului„Cenușăreasa” se bazează pe contrastul volumelor, marionetele și actorii jucând împreună pe scenă. Inserțiile din Commedia dell’Arte dau o notă comică întregii povești, iar ilustrația muzicală cuprinde pasaje clasice și preclasice, interpretate live de actorii păpușari. Scenariul este semnat de Alex Căprariu, păpușile de Virgil Svințiu, decorurile de Epaminonda Tiotiu, iar ilustrația muzicală de Corina Sîrbu. În distribuție: Dana Bonțidean, Călin Mureșan și Angelica Pamfilie. Spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani. Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediu în zilele de sâmbătă și duminică costă 48 de lei pentru adulți, 24 de lei pentru pensionari și 12 lei pentru preșcolari, elevi și studenți. De asemenea, biletul de intrare la spectacolele jucate la sediu de luni până vineri costă 10 lei pentru copii, elevi, studenți (tarif redus cu 75%), pentru pensionari 20 de lei (tarif redus cu 50%), iar pentru adulți 40 de lei.  Spectatorii sunt rugați să ajungă cu 15 minute înainte de ora de începere a spectacolului.


  Organizat de Teatrul de Papusi PUCK

 • 03
  Mar
  Cenusareasa

  Sunday, 3 March, 12.30

  Teatrul de Păpuși „Puck”, Str. I.C. Brătianu, nr. 23, 400079, Cluj-Napoca, România

  Întreaga viziune regizorală a spectacolului„Cenușăreasa” se bazează pe contrastul volumelor, marionetele și actorii jucând împreună pe scenă. Inserțiile din Commedia dell’Arte dau o notă comică întregii povești, iar ilustrația muzicală cuprinde pasaje clasice și preclasice, interpretate live de actorii păpușari. Scenariul este semnat de Alex Căprariu, păpușile de Virgil Svințiu, decorurile de Epaminonda Tiotiu, iar ilustrația muzicală de Corina Sîrbu. În distribuție: Dana Bonțidean, Călin Mureșan și Angelica Pamfilie. Spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani. Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediu în zilele de sâmbătă și duminică costă 48 de lei pentru adulți, 24 de lei pentru pensionari și 12 lei pentru preșcolari, elevi și studenți. Spectatorii sunt rugați să ajungă cu 15 minute înainte de ora de începere a spectacolului.


  Organizat de Teatrul de Papusi PUCK

 • 05
  Mar
  Fata babei si fata mosneagului

  Tuesday, 5 March, 17.00

  , , Cluj-Napoca, România

  Spectacolul „Fata babei și fata moșneagului”, după Ion Creangă, în regia Angelicăi Pamfilie va fi prezentat marți, 5 martie, de la ora 17. Scrisă de Ion Creangă, „Fata babei și fata moșneagului” rămâne una dintre cele mai iubite povești pentru copii și părinți. Drumul către Sfânta Duminică și întâlnirea cu personaje fantastice precum Cățelușa, Părul, Fântâna și Cuptorul, sunt ilustrate scenic în spectacolul omonim regizat de Angelica Pamfilie. Respectând firul poveștii, spectacolul îi poartă pe cei mari și mici într-o frumoasă călătorie despre altruism și modestie, despre bine și rău. În distribuție: Ramona Atănăsoaie, Angelica Pamfilie, Adina Ungur și Iulian Lungu. Scenografia este semnată de Andra Cotiușcă, sculptura de Florin Marin, pictura de Elena Ilaș, iar ilustrația muzicală de Ionuț Constantinescu. Spectacolul este prezentat în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de doi ani.


  Organizat de Teatrul de Papusi PUCK